PARTYCENTRUM MAASTRICHT bij Bernaards

1

VIERKANTE METER

VLOEROPPERVALKTE

1

PERSONEN

PER FEEST

1

GASTEN

GINGEN U AL VOOR

1

LAMPEN

PERFECTE VERLICHTING

MAASTRICHTS No.1 PARTYCENTRUM

Partycentrum Maastricht

Een unieke locatie in het centrum van Maastricht, op nog geen 5 min. lopen van het Vrijthof. Met bijna 200 vierkante meter dansvloer, ruime zitgelegenheid naast of op de dansvloer, een gezellige bar, en een schitterende licht-en geluidsinstallatie maken van ons partycentrum een toplocatie!!!

 

Voor een bruiloft, een jubileum, een 25-jarig bruilofsfeest, een nieuwjaarsreceptie of een schoolfeest, bij ons bent u bij het juiste adres. U kunt bij ons terecht in 2 verschillende zalen voor feesten vanaf 30 personen oplopend tot 400 personen.

Voor aanstaande bruidsparen hebben wij ook speciale privé danslessen, zodat de openingsdans er fantastisch uitziet. Welke muziek u ook wenst te gebruiken. Voor meer informatie kijk bij de lessen.DE BESTE LOCATIE VOOR UW FEEST

In het centrum

Het partycentrum van Maastricht ligt in het centrum. Op slechts 5 minuten lopen van het Vrijthof. Eenvoudig te bereiken en voldoende parkeerplaats in de nabije omgeving.

Fantastische geluidsinstallatie

Wat voor muziek u ook wenst te speen op uw feest. IS er een DJ of een band. Het maakt voor ons niet uit. De geluidsinstallatie is gereed om uw gasten uit hun dak te laten gaan.

Goede prijzen

Wij denken met u mee. De huur van de zaal en de drankjes kunnen wij voorzien tegen scherpe prijzen. De beste koffie van Maastricht en cocktails.

Catering op maat

Ook de catering nemen wij geheel uit uw handen. Wij werken samen met verschillende cateraars en hebben goede afspraken met hen. Van een bitterbal tot een uitgebreid 5 gangen diner.

Danscentrum Bernaards grote zaal
Danscentrum Bernaards kleine zaal
Danscentrum Bernaards bar

Moderne licht installatie

Of het nu gaat om een disco feest of een trouwfeest. We hebben een uiterst moderne lichtinstallatie die op iedere gelegenheid kan worden afgestemd. Daarmee creëren wij de juiste sfeer voor uw feest.

Meer informatie?

Neem contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen.

Contact