Zumba

50

Minuten

Zumbaaanmelden danslessen

Zumba is dé fitnessrage van dit moment. Natuurlijk bieden wij als danscentrum uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Zumba-fitness. Zumba-fitness is nou eenmaal een uitgewerkte vorm van ‘dans’ !!!

Rittenkaart-systeem:

U koopt bij ons een rittenkaart en u bepaald zelf wanneer en hoe vaak u wilt komen. Eén, twee of drie keer per week, 2 weken niet i.v.m. vakantie/ werk/studie etc. alles is mogelijk, en u verliest er dus geen lessen mee !!!

Zumba-lessen informatie:

 • Corona-maatregelen: I.v.m. corona hanteren we en maximaal aantal deelnemers van 15 per les. Van te voren aanmelden is dus verplicht. We hebben een luchtverversings-systeem dat 10x per uur de hele zaal voorziet van verse lucht, dus dat is absoluut veilig.
 • Les-schema:
   • Maandag 18.30 uur ( i.v.m. corona-sluitingstijd nu om 16.00 uur)
   • donderdag 18.30 uur( i.v.m. corona-sluitingstijd nu om 16.00 uur)
   • zondag 10.00 uur
 • Rittenkaarten: 8-rittenkaart kost € 55,- ( 3 maanden geldig), 20 rittenkaart kost € 105,- ( 4 maanden geldig).
 • Gratis proefles. U kunt altijd eens een gratis proefles meedoen. I.v.m. corona-maatregelen is het verplicht in te schrijven voor de proefles. mail naar info@bernaards.net 
 • Verder hebt u geen kosten, geen inschrijfgeld, en geen opzegtermijn.

Wat is Zumba?

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba! Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een danser en choreograaf uit Miami. Zumba is het heetste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! “Zumba” betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”, een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat!

Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muziek soorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training! Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en ook Nederland zal ongetwijfeld binnenkort bezeten raken van deze geweldige training!

Wil je ook een fantastisch, mooi strak lichaam, maar heb je geen zin om iedere dag op saaie fitnessapparaten te moeten trainen, dan is Zumba iets voor jou! Het is een leuke interval (aerobic en fitness) training die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton. Op een leuke manier werk je aan je conditie, verbrand je vet en brengt daarmee je lichaam mooi in vorm. Door de warme klanken, opzwepende ritmes, swingende heupen en dynamische vergeet je dat je met een work-out bezig bent.

Zumba is voor iedereen!

Er is geen danservaring nodig om mee te doen aan de Zumba cursussen. Zumba doet niet aan moeilijke choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen. Niets moet en alles mag bij Zumba! De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Zumba is een plezierige workout voor iedereen, door de opzwepende mix van muziek, aerobics en latin-danspassen.

Kies voor kwaliteit

Momenteel ziet u Zumba lessen aangeboden op diverse plekken. Echter bedenk dat Zumba een uitgewerkte dansvorm is en juist daarin ligt onze specialiteit. Onze Zumba instructors zijn allemaal opgeleid en erkend zumba-instructor.

Instructors

Uiteraard worden bij ons alle lessen verzorgd door een erkend Zumba-instructor.

Diana Bernaards

Diana is van nature uit een echte latin danseres. Zelf is ze meervoudige Nederlands Kampioen Latin dansen, en tegenwoordig traint zij veel latin-wedstrijdparen. Ook verzorgd zij de lessen voor alle streetdancers/ Hip hoppers in ons danscentrum. Ook Diana is in het bezit van een zumba level 2 diploma, en als eerste in Maastricht beschikt Diana over het Zumba-Toning certificaat.
Uw Zumba-fitness lessen worden dus verzorgd door twee enthousiaste, ervaren en gecertificeerde instructeurs. Kiest u voor danscentrum, dan kiest u voor kwaliteit !!!

zumba

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een bericht via ons contact formulier wanneer u vragen heeft.