Breakdance.

60

Minuten

Gevorderd
Max. aantal deelnemers
30

Breakdance.aanmelden danslessen

Binnenkort starten we met een nieuwe beginnerscursus breakdance voor stoere kids vanaf +/- 8 jaar. Gratis proefles op vrijdag 8 december 16.45 uur.

Door de enorme populariteit van tv-programma’s als ‘So you think you can dance’ en ‘Hollands got talent’ zijn de cursussen breakdance weer erg in trek. Wacht dus niet te lang met opgeven, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit i.v.m. de persoonlijke aandacht voor de kinderen. Deze persoonlijke aandacht is heel belangrijk bij breakdance, dit om ongelukken te voorkomen.

Wat is breakdance?

Breakdance is een dansstijl die is ontstaan in de 70er en 80er jaren in de achterstandswijken van New York. De bendes in deze stad gingen een strijd met elkaar aan door tegen elkaar te ‘battle’. In zo’n battle daagt men elkaar uit om betere,snellere en moeilijke moves te maken dan de ander.
Veel van die moves hebben een hoog acrobatisch gehalte. Het vereist dus een hoop lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen.

Breakdance (vanaf +/- 8 jaar)

Dansles informatie: We gaan binnenkort van start met een nieuwe cursus breakdance voor beginners.

• Lesdag: Vrijdag 16.45  uur.
• Kosten € 120,- voor 15 lessen van 60 min.
Gratis proefles: Vrijdag 3 december 16.45 uur. Interesse in een gratis proefles? Stuur een mail naar info@bernaards.net

Ieder half jaar hebben we een eindvoorstelling waarin alle leerlingen hun ‘skills en moves’ kunnen tonen aan familie en vrienden. Deze eindvoorstelling is voor zowel leerlingen als toeschouwers gratis

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Stuur een bericht via ons contact formulier wanneer u vragen heeft.

Of meldt u direct online aan.